RELAX & RECONNECT – dit pusterum i hverdagen

YINMIND workshop

Selvkærlig søndag Næste gang: Søndag den 24/9 2023 kl 10 – 13, hvor vi samles til en Selvkærlig søndag med YINMIND – yin yoga, meditation og mindfulness. Tema: Dit fundament og din indre power Det overordnede tema for disse workshops…
Læs mere… YINMIND workshop

RELAX & RECONNECT

Efterårsretreat på Samsø

Yoga, natur, meditation og mindfulness

13. – 15. oktober 2023

Sæt dig selv i centrum, når Mind on yoga i oktober 2023 inviterer til et selvkærligt pusterum på Samsø. I denne weekend kan du koble fra, slappe af og nyde Samsøs smukke natur og friske luft. Du guides gennem blid yoga, mindfulness og meditation til at genskabe kontakten til din indre kerne, din krop, dit sind og din vejrtrækning.

RELAX & RECONNECT

Sensommerretreat på Kirsebærgården, Odsherred

8. – 10. september 2023

I starten af september 2023 tager vi til Odsherred, hvor roen og den fantastiske omkringliggende natur danner en ideel ramme for tilbagetrækning og fordybelse. Her er højt til loftet i mere end én forstand. Vi skal nære kroppen med skøn yin yoga, meditation, åndedrætsøvelser og Mindful mindset øvelser i den flotte natur på Nakke-halvøen.


Modtag Mind on yoga nyheder

Når du tilmelder dig, bliver du automatisk registreret på en mailingliste hos Mind on yoga og vil modtage op til 12 mails om året. Du vil til enhver tid kunne afmelde eller ændre dit tilhørsforhold.