Alle workshops, events, kurser, produkter og uddannelser på denne hjemmeside, Mind on yoga, udgår fra Anna Lyhne, i regi af firmaet Lyhne & Partners Aps, CVR nr. 40205241. Vi kan kontaktes på: anna@mindonyoga.dk.

RETTIGHEDER
Anna Lyhne har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed på hjemmesiden samt i forbindelse med afholdelse af forløb, kurser, retreats, workshops og uddannelser. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug.

Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Anna Lyhnes virksomhed. Anna Lyhnes og Mind on yogas navn må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed uden skriftlig tilladelse.

BILLEDER
På vores forløb, workshops og retreats tager vi nogle gange billeder til brug til vores hjemmeside og sociale medier. Formålet med billederne er at give andre yogaudøvere eksempler på de yogaoplevelser du kan få hos mindonyoga.dk.

Gennem dit køb giver du samtykke til, at vi må bruge disse billeder på vores hjemmeside samt på sociale medier. Dit samtykke giver mindonyoga.dk mulighed for at gemme omtalte billeder i op til 3 år. Hvis vi ønsker at bevare billederne i længere tid, vil vi forinden indhente nyt samtykke hertil.

BETALINGSBETINGELSER
Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms. Yogaundervisning er momsfritaget. Vi modtager betaling gennem PensoPay via betalingskort, MobilePay, Google Pay og Apple Pay. Pengene trækkes først når varen/varerne sendes.

LEVERING
Vi bestræber os på at levere varen hos dig indenfor 5 hverdage. Digitale varer leveres via mail. Dette som regel i løbet af få minutter, men der kan ligeledes gå op til 5 hverdage. 

KVITTERING
Kvittering for købet sendes til den indtastede e-mail. Du er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

FORTRYDELSESRET
I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler §17 stk. 2 jf. §9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter til events, workshops, forløb, kurser, uddannelser og retreats ikke omfattet fortrydelsesretten. Tilmeldings-, kort- og evt. administrationsgebyrer refunderes ikke.

Der gives 14 dages fuld returret på fysiske varer købt i vores webshop. Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Ønske om brug af fortrydelsesret på fysiske varer skal sendes på mail annalyhne@gmail.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

EVENTS, WORKSHOPS, RETREATS, FORLØB og KURSER
Ved køb af events, workshops, forløb eller kurser arrangeret og afholdt af Anna Lyhne og/eller Mind on yoga, er tilmelding bindende, og det betalte beløb kan derfor ikke refunderes. Du har dog altid ret til at videresælge din plads til en anden. Mind on yoga har intet ansvar for problemer, som skyldes kopiering eller videresalg af billetter.

Bliver arrangementet aflyst af Mind on yoga/Anna Lyhne vil du som kortholder få dine penge tilbage eller tilbudt en ny plads/billet. Tilmeldingen refunderes således kun i tilfælde af aflysning af arrangementet i sin helhed. Hvis arrangementet skifter eller ændrer dato, kan du selv vælge om den nye dato passer dig, eller du kan få pengene tilbage.

Tilmeldingen til retreats er også bindende, og det er ikke muligt at få refunderet dit rejseprodukt helt eller delvist. Vi anbefaler derfor at tegne en rejse- og afbestillingsforsikring, som dækker i tilfælde af sygdom før, under og efter rejsen. 

REKLAMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret på fysiske produkter i henhold til den danske købelov. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.

Du skal reklamere indenfor 5 dage efter du har opdaget manglen/fejlen.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Lyhne & Partners Aps
Bernhard Bangs Alle 17a, 2.th
2000 Frederiksberg
TLF: +4524592282

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

JURA
Tvist i forbindelse med disse vilkår skal afgøres iht. dansk lovgivning. Vi følger det danske forbrugerråds anbefalinger.

WEBSTEDET EJES OG PUBLICERES AF
Lyhne & Partsner Aps

Bernhard Bangs Alle 17a, 2. th.

2000 Frederiksberg

Telefon: 2459 2282

Email: annlyhne@gmail.com