Alle kurser, produkter og uddannelser på denne hjemmeside, Mind on yoga, udgår fra Anna Lyhne, i regi af firmaet Lyhne & Partners Aps, CVR nr. 40205241. Vi kan kontaktes på: anna@mindonyoga.dk.

1. BOOKINGBEKRÆFTELSE

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi umiddelbart efter en bekræftelse via e-mail med information om din ordre og hvordan betaling foregår. 

Bemærk at vi ikke opbevarer oplysningerne om din ordre på en måde, som gør at du senere kan rekvirere en kopi af din ordrebekræftelse. Husk derfor at gemme ordrebekræftelsen, som du modtager pr. mail, umiddelbart efter at aftalen er indgået.

2. BETALINGSBETINGELSER

Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms. Yogaundervisning er momsfritaget. Betaling sker forud via bankoverførsel.

3. FORTRYDELSESRET

Ved køb af fysiske yogaforløb eller retreats arrangeret og afholdt af Anna Lyhne og/eller Mind on yoga, er tilmelding bindende, og det betalte beløb kan derfor ikke refunderes. Du har dog altid ret til at videresælge din plads til en anden.

4. COPYRIGHT

Anna Lyhne har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed på hjemmesiden samt i forbindelse med afholdelse af forløb, kurser, retreats, workshops og uddannelser. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug.

Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Anna Lyhnes virksomhed. Anna Lyhnes og Mind on yogas navn må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed uden skriftlig tilladelse.

5. JURA

Tvist i forbindelse med disse vilkår skal afgøres iht. dansk lovgivning. Vi følger det danske forbrugerråds anbefalinger.

6. BILLEDER

På vores forløb, workshops og retreats tager vi nogle gange billeder til brug til vores hjemmeside og sociale medier. Formålet med billederne er at give andre yogaudøvere eksempler på de yogaoplevelser du kan få hos mindonyoga.dk.

Gennem dit køb giver du samtykke til, at vi må bruge disse billeder på vores hjemmeside samt på sociale medier. Dit samtykke giver mindonyoga.dk mulighed for at gemme omtalte billeder i op til 3 år. Hvis vi ønsker at bevare billederne i længere tid, vil vi forinden indhente nyt samtykke hertil.

Websitet ejes og publiceres af:

Lyhne & Partsner Aps

Amerika Plads 3E, 5. th.

2100 København Ø

Telefon: 2459 2282

Email: annlyhne@gmail.com